Oletko menossa Suomeen? Tutustu o’malleyn pubiin

Tutustuitko jo O’Malleyn pubiin Helsingissä? Pubin luo on helppo löytää, ja vierailemisen arvoinen paikka pienen tiimin leppoisalle lounaalle tai illalliselle. Tässä muutama syy vierailla:

O’Malleyn pubi tarjoaa eksoottisia ja maukkaita reseptejä modernissa ympäristössä. Päivittäin vaihtuvat keittiöt suorastaan kutsuvat maistamaan uusia nautintoja. Tiesitkö myös, että pubissa voit nauttia klassikoista, kuten pyttipannuista sekä voileivistä itse suosikkiravintolan aineksista?

Pubi onkin erinomainen valinta, jos etsit rentoa meininkiä hyvässä seurassa joko lounaalla tai illallisella. Upea terassi, jossa voit nauttia viileästä oluesta on juuri oikea paikka loistavalle iltapala- ja juttuseuraelle. Kauniita oleskelutiloja voi myös vuokrata, mikäli haluaa viettää iltaa tyylikkäissä tiloissa sisustuksesta nauttien.

Kokeile siis paikan antimia ja vieraile O’Malleyn pubissa Suomen reissullasi!

Oletko menossa Suomeen? Tutustu o’Malleyn pubiin! O’Malleyn pubi on paikka, jonka ei pidä ohittaa lomallasi. Pubin ikoninen ulkonäkö ja täyteläisen tuoksun viehättävän tunnelman luomiseen. O’Malley on täynnä tunnelmaa, paikan henki on sekoitus hyväntuulisuutta, livemusiikkia ja rentoutumista.

Jos etsit suloisia makuelämyksiä, o’Malley tarjoaa moninaisia ruokia lounassupista maittaviin ruokiaik illallisiin. Pubin tarjoama ruoka tuo mielenkiintoisen sekoituksen Keski-Suomen ruokakulttuurista. Menun herkkujen joukossa ovat mm. sinisimpukkaa täyteläisessä suolavedessä, pieneni pihvi- tai broileriruoat ja rapeita broilereita tai fish & chips -annos.

O’Malleyn pubiiettavan paikan ja sytvät ruokatarjontansa lisäksi, pubilla tapahtuu aina jotain hauskaa. Livemusiikki joka viikonloppu pitää paikallisen musiikkiskenen iloinen ja juuri sopivasti levollisen äänimaiseman ilahduttamana tulijoita, jotka ehkä haluavat tanssia, laulaa karaokea tai vain istua ja nauttia eloisaan tunnelmaan. Jos siis olet menossa Suomeen, tutustu o’malleyn pubiin ja anna hiljaiselle Keski-Suomen maalaismaisemalle kunnon vastalause!

Kuka ei kaipaa päivää o’Malleyn pubila? Jos olet menossa Suomeen, Pori antaa sinulle upean mahdollisuuden nauttia herkkupaloista, viihdyttävistä tunnelmista ja suuresta erästä elämyksiä.

O’Malleyn pubi on todellinen suomen kulttuuriperintö. Jo vuodesta 2010 alkaen, pubi on tarjonnut asiakkailleen sekä herkullista ruokaa, että harvinaislaatuisia juomia. Pubin ystävällinen henkilökunta, loistava tunne ja hyvä meininki takaavat, että kun sinne pääset, et tule katumaan sitä.

Herkullisten ruokien lisäksi on myös varmasti jokaiselle jotakin, sillä löydät kaljaa ja siideriä laajasta juomavalikoimasta. Ja jos et halua juoda alkoholia, myös pienten lastemme on otettu huomioon. Lasten ruokalista tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja kaikille rakastaville.

Jos haet hyvää ruokaa ja hyväntuulista ympäristöä porttien ulkopuolelta Poriaan, O’Malleyn pubi on paikka kokea molempia. Joten älä epäröi ja kokeile tulemalla meidän paikkaamme tulemassa samalla kaivertamaan mieleenpainuvia hetkiä.

Jos olet menossa Suomeen, älä jätä väliin ehdottomasti O’Malleyn Pubia! Tämä ainutlaatuinen pubi on todellinen mekka baarien ystäville Tampereella. Puolet ravintolasta on allasbaari, ja toinen puoli on taidemaalauksin, tapetin ja huonekalujen muodostama tunnelma.

O’Malleyn Pubissa voit nauttia laajalta skaalalta viinejä ja olutta, jotka tuodaan lähialueiden panimoilta ja myymälöiltä. Asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi ravintolassa järjestetään erilaisia erikoiskampanjoita ja -tuotteita, kuten erikoisoluvalikoima tai mahdollisuus alkoholin noutamiseen.

He eivät vain tarjoile mahtavia juomia, vaan ravintolan rennossa tunnelmassa vierailla voi nauttia myös maittavista ruokavalikoimista. Valittavana on pizzoja, burgerit aina salaatteihin asti. Lisäksi heillä on livemusiikki-iltoja puhumattakaan laajasta menusta, joka sisältää herkullisia ruokia useista eri maista ja kulttuureista.

Joten kun olet prokkipuolella, muista tutustua paikalliseen legendaan, O’Malleyn Pubiin. Sinun ei tarvitse laiminlyödä todistusta paikan tarjoamasta menestyksestä. Varmista ettet menetä tilaisuutta nauttia maailmanluokan ruuista ja viskeistä tai rentoutua yhdessä ystaviisi yhden Euroopan hienoimmista ihmisten suosimista baareista!

Oletko etelänmeriale matkaamassa? Suosittelemme vierailemaan O’Malleyn Pubissa, joka sijaitsee Helsingin Eteläsatamassa. Pubista löytyy rento tunnelma ja erinomainen juomavalikoima, ja sen monipuolisesta menuvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin!

Tämä hurmaava rannikkopubi tarjoaa joen rantamaisemaa ja rauhallisen ympäristön, mikä tekee siitä oivallisen iltapaikan irtautua hetkeksi arjen hulinasta. Rannasta aukeavat huikeat näkymät, ja kesällä voi huoletta nauttia raikkaista ilmoista puistomaisessa ympäristössä. Sieltä löydät myös laajan valikoiman suosittuja baareja, kuten viihdetarjontaa paneeliohjelmistoista kekseliäisiin pubi-illallisiin.

O’Malley torstai-illan taikina on erityisen odotettu! Muuta poikkeuksellista ohjelmaa ovat live-esiintyijät, tanssibileet sekä peliautomaateille ja Commodore 64:lle suunnatut juhlakalut. Varaukset eivät ole välttämättömiä, mutta niiden tekeminen arkena etukäteen auttaa vakuuttamaan paikkasi tulevassa illassa! Tutustu tarkemmin sivustollamme ja varmista parhaat iltasi O’Malleyn Pubissa!