Oletko menossa Suomeen? Tutustu o’malleyn pubiin

O’Malley’s on Helsingin hienoin pubi. Se sijaitsee Kalevankadulla, lähellä kaupungin keskustaa. Pubissa on perheystävällinen ympäristö, ja siellä on tarjolla herkullisia aterioita, juomia ja jälkiruokia.

Pubin avasi vuonna 2005 kokenut irlantilaissyntyinen kokki ja baarimikko Michael O’Malley. Siitä lähtien se on ollut yksi Helsingin suosikkikohteista niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa.

O’Malley’s tarjoaa eurooppalaisen menun, jossa on ruokia, kuten perinteinen irlantilainen muhennos, scampi-risotto tai kana-kiova. He tarjoavat myös viikonloppuisin aamiaisen, johon kuuluu kuumia juomia, kuten cappuccinoa tai teetä kaurakakun kanssa, jos tarvitset polttoainetta tulevaan päivääsi! Heidän tarjoamansa jälkiruoat ovat yhtä vuosikymmeniä

Näemme maailman, jossa pubeissa on yksi johdonmukainen juoma, jonka voit saada kaikkialta, ja se on “irlantilainen aamiainen”!

Se on sekoitus kahvia, teetä ja aamiaisruokia. Ajatuksena on saada kotikaupunkisi pubista vuosien takaa perusjuoma, josta tiedät pitävän. Voit sitten nauttia tämän juoman missä tahansa muussa pubissa ympäri maailmaa.

O’malleyn pubi on paikka kaikille. Sen ensimmäisessä kerroksessa on perhe- ja lastenalue, johon kuuluu lasten leikkihuone ja viihtyisä huone, jossa on valikoima pulmia, värityskirjoja ja leluja. Pelejä on myös paljon pelattavana. Ensimmäisessä kerroksessa on myös shuffleboard, darts, pingispöytiä, biljardipöytiä, ilmakiekkopöytiä, pulmia ratkaistaksesi baarissa tai pöydässäsi.

Pubi sopii erinomaisesti myös urheilun ystäville, sillä siinä on useita näyttöjä, joten voit katsoa suosikkipeliäsi menettämättä mitään toimintaa. Toisesta kerroksesta löydät kaikki juomat – hanasta löytyy 16 erilaista olutta, joten jos et ole aivan varma mitä juomaa tämä on sinulle paras paikka!

Ihana pubi O’malleyn paikka

Tämä pubi on tunnettu rakkaudestaan paikallista musiikkia kohtaan. Se tukee paikallisia muusikoita järjestämällä konsertteja ja myymällä heidän CD-levyjään.

Pubissa on myös paljon elävän musiikin tapahtumia, kuten avomikroillat ja live-komedia.

Tämä on viehättävä pieni pubi O’malleyssa. Se on täydellinen paikka napata drinkki ystävien kanssa töiden jälkeen tai tavata uusia ihmisiä. Tunnelma on lämmin ja kutsuva, ja juomat ovat maukkaita.

Tämä on pieni maaseutukaupunki, jossa on 2000 asukasta.

Lovely Pub on pieni baari, jossa tarjoillaan käsityöpanoksia ja viinejä kaikkialta maailmasta. Se on ollut olemassa yli 20 vuotta ja se on käynyt läpi monia muutoksia, mutta yksi asia on aina pysynyt samana – se on mukava paikka juoda.

Paikka tavata ystäviä

Internetin kehitys on luonut ihmisille monia mahdollisuuksia tavata toisiaan. Verkkosivustot, kuten Facebook, Twitter ja Instagram, antavat ihmisille mahdollisuuden olla yhteydessä muihin käyttäjiin, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita. Ihmiset voivat jakaa kokemuksiaan videoiden, valokuvien ja tekstin avulla. Internet on myös luonut naimattomille ihmisille mahdollisuuden tavata muita heitä kiinnostavia nettitreffisivustojen kautta.

Ihmisten ei tarvitse viettää paljon aikaa treffien tai ystävien etsimiseen, koska Internetin avulla heidän on helppo löytää yhteensopivia ehdokkaita kaikkialta maailmasta. Ihmiset voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa Internetissä monella tavalla, mikä ei ole mahdollista tosielämässä, kuten pelaaminen yhdessä tai chattailu verkossa. Suosituin tapa käyttää Internetiä on lähettää viestejä edestakaisin sosiaalisen median sivustojen, kuten Facebook Messengerin tai

Tämä osio selittää, kuinka ihmiset voivat tavata ystäviä paikassa.

Ystävien tapaamisen pitäisi olla helppo tehtävä, sinun on vain kysyttävä heiltä, haluavatko he tavata tiettyyn aikaan ja tiettyyn päivämäärään. Mutta entä jos et tiedä missä he asuvat? Entä jos olet liian ujo soittaaksesi? Entä jos on todella vaikea löytää jonkun yhteystietoja verkosta?

Jos etsit parempaa tapaa löytää ystäväsi, tutustu Meet Your Friend -sovellukseen. Tämän sovelluksen avulla voit helposti jakaa sijaintisi ystäviesi kanssa ja keskustella heidän kanssaan nimettömästi.