Teemailtoja pubissa

Pub O’Malley’s on monien korkeakoulun ihmisten suosikkipaikka. He kaikki nauttivat pubiin tulemisesta ja drinkistä ystäviensä kanssa.

Melkein joka ilta, viikon jokaisena päivänä Pub O’Malley’sissa tapahtuu jotain. Voit mennä sinne maanantaina Trivia Nightille ja sitten tiistaina Karaoke Nightille ja keskiviikkona Bingo Nightille ja torstaina Ladies Nightille.

Pubi tarjoaa myös mahtavia tarjouksia joka päivä, kuten Happy Hour maanantaista perjantaihin klo 15-18 tai 5 dollarin kannut Miller Lightia Sunday Fundayn aikana klo 10-12.

Pub O’Malley’sista löydät aina tekemistä!

Teemailtoja järjestetään joskus pubeissa juhlimaan erityistä päivää tai tapahtumaa. Esimerkiksi 4. heinäkuuta pub o’malley’s juhlii koko päivän kestävällä BBQ:lla ja elävällä musiikilla. Heillä voi olla myös teemapukupäiviä.

Teemaillat ovat hauska tapa ihmisille nauttia suosikkiruoistaan ja -juomistaan eri ympäristössä samalla kun saa uusia ystäviä ja pitää hauskaa.

He voivat esimerkiksi pukeutua suosikkihahmokseen TV-ohjelmasta tai elokuvasta ja voivat osallistua aktiviteetteihin, kuten tietokilpailuihin, peleihin, tanssikilpailuihin ja muihin!

Pub O’Malley’s on suosittu irlantilainen pubi San Franciscon sydämessä. Kerran viikossa he isännöivät tapahtumaa nimeltä “Irish Night”. Niissä on tarjolla perinteistä irlantilaista musiikkia ja ruokaa, sekä Guinnessia hanasta.

Irish Night on tämän pubin viikon suosituin ilta. Sillä on aina jono ulkona perjantaisin juuri ennen klo 19.00.

Valikoimastamme löytyy 10 olutta

Menimme paikalliseen pubiin, Pub O’Malley’siin, ja huomasimme, että heillä oli 10 erilaista olutta hanasta! Saimme kokeilla suosikkiamme ja kokeilla myös uusia!

Pub O’Malley’s sijaitsee kaupungin sydämessä. Siellä on laaja valikoima hanaoluita, pullotettuja oluita ja viiniä.

Pub O’Malley’s sijaitsee kaupungin sydämessä. Siellä on laaja valikoima hanaoluita, pullotettuja oluita ja viiniä.

Pubi on myös kuuluisa elävän musiikin iltoistaan, joihin on vapaa pääsy minkä tahansa juoman oston yhteydessä.

Pub O’Malley’s on suosikki irlantilainen pubisi Chicagossa. Tarjoamme monia oluita, mukaan lukien Guinness, Murphy’s ja Smithwick’s.

Pubi on jaettu kahteen osaan – etualueeseen, jossa on baari ja oleskelupöytiä, sekä takaosassa, jossa on biljardipöytiä, tikkataulu ja lavalla elävää musiikkia varten.

Meillä on kymmenen erilaista hanaolutta, joita voit nauttia pubissamme. Jos et ole varma, mitä kokeilla ensin, pyydä apua ystävällisiltä baarimikoiltamme!

Muista, että kylmä olut on parasta

Pubissa on laaja valikoima oluita ja viskejä, jotka miellyttävät kaikenlaisia juojia. Itse asiassa se on yksi harvoista baareista, joka tarjoaa oluenmaistajaklubin.

Pub O’Malley’s on pubi, joka sijaitsee Dublinin sydämessä. Se on ollut paikallisten suosikkipaikka vuosisadan ajan.

Emme saa unohtaa, että kylmä olut on parasta!

Pubi ‘O’Malley’s on baari ja grilli, joka myy olutta ja muita alkoholijuomia. Heidän mottonsa on “Muista, että kylmä olut on parasta.”

Pubi O’Malley’s myy alkoholia, kuten olutta. He yrittävät varmistaa, että asiakkaat tietävät, että kylmät oluet ovat parempia kuin lämpimät oluet.

Olut maistuu parhaiten pubissamme ystävien kanssa

Tekoälyassistenttien avulla voimme luoda kiinnostavampaa sisältöä yleisöllemme.

Olut maistuu parhaiten pubissamme ystävien kanssa. Siellä tapaat uusia ihmisiä ja teet muistoja, jotka kestävät koko elämän. Olitpa täällä illalliselle, juomille tai elävälle musiikille, meillä on jokaiselle jotakin. Pysähdy viettämään seuraavaa iltaa ystävien kanssa!

Pub O’Malley’s on tunnettu irlantilainen pubi, joka tarjoaa olutta, ruokaa ja ystävällisen ilmapiirin.

Pub O’Malley’s on tunnettu irlantilainen pubi, joka tarjoaa tunnelman, jossa ystävät voivat kokoontua hyvään olutta ja grubiin. He ovat olleet olemassa vuodesta 2006 Northern Libertiesissä, Philadelphiassa.

O’Malley’sissa on eloisa tunnelma ja elävää musiikkia lähes joka lauantai-ilta. Baarissa on useita televisioita, joista voit katsella erilaisia pelejä, tai voit istua takaosassa ja jutella ystäviesi kanssa vanhan hyvän Guinnessin parissa.

Antrimin persoonallisin pubi on O’Malley’s Strabanessa. Se on irlantilainen pubi, joten tiedät, että olut maistuu parhaalta pubissamme ollessasi ystävien kanssa.

Se on täydellinen paikka sunnuntailounaalle, perhejuhliin tai mihin tahansa tilaisuuteen, jossa ihmiset haluavat luoda uusia muistoja.